Coneix Logopèdia a Domicili

Si vols conèixer el nostres logopedes

Qui

Qui som?

Logopèdia Barcelona és el projecte que engloba la nostra tasca com a logopedes a Barcelona, del qual vem inicar el seu treball a octubre de 2010 i, actualment, som una empresa de caràcter professional formada per un equip de més de 25 logopedes a Barcelona. Els nostres logopedes disposen de diferents àrees d'especialització, tant per la seva experiència professional com per la seva formació després del grau o la diplomatura i es troben convenientment col·legiats al Col·legi de Logopedes de Catalunya. D'aquesta manera, comptem amb professionals especialitzats en:

  • Logopèdia Infantil
  • Logopèdia aplicada a trastorns de la Veu
  • Neurologopèdia
  • Especialistes en Teràpia Miofuncional (tractament de deglució atípica, disfàgia, entre d'altres)
  • Especialistes en dislèxia i trastorns del llenguatge escrit

El nostre objectiu fonamental es poder proporcionar a les families el millor tractament logopèdic possible sense haver de desplaçar-se, adaptant-nos al seus horaris i proporcionant un servei de qualitat per a cada cas.

Per qué?

Creiem en la conciliació familiar

Malauradament, el sistema educatiu i el sistema públic de salut no proporciona el tractament logopèdic que moltes de les families que treballen amb nosaltres precisen, el que suposa que moltes families precisin desplaçar-se per a rebre el tractament logopèdic pertinent, el que no és sempre possible i provoca una perdúa de temps de qualitat molt important per les families d'avui en dia.

El nostre servei Logopèdia Barcelona va nèixer amb la finalitat de facilitar la conciliació familiar, al mateix temps que proporciona un servei d'alta qualitat a les families que ho precisen, evitant els desplaçaments després de l'escola en el cas dels infants, sovint a horaris poc convenients, i també el desplaçament d'aquelles persones adultes que han patit un ictus o que pateixen una malaltia neurodegenerativa i precissen de logopèdia.

Així mateix seguint en la mateixa línia de conciliació familiar, disposem dels següents projectes:

Logopèdia a l'escola: servei contractat o gestionat per les AMPES de les escoles en el que realitzem els tractaments logopèdics durant l'estona del migdia.

Logopèdia a la residència: ens desplacem a diferents residències i centres de dia per atendre persones que presenten una alteració del llenguatge ja sigui postictus o bé deguda a malalties neurodegeneratives.

Logopèdia a l'empresa: servei, generalment, contractat per l'empresa per facilitar als seus treballadors el tractament logopèdic d'alteracions de la veu o dificultats articulatòries puntuals. A més aquest servei, en la majoria de les ocasions pot ser bonificat com a cursos del FORCEM.

logopeda_barcelona

Marc GIner Llenas. Director de Logopèdia a Domicili

"Les nostres garanties són la professionalitat, el compromís i el coneixement en les diferents especialitats que tractem."
LOGOPEDIA_BARCELONA

Anem on ens necessitis

logopedia_barcelona

Ens importa la familia

Ens adaptem al vostre horari

Com?

Com ens posem en marxa?

El funcionament del servei Logopèdia Barcelona de Logopèdia a domicili té un caràcter professional que ve guiat per un diagnòstic o valoració inicial realitzat per un professional experimentat de la logopèdia, amb la finalitat d'establir les possibles causes (si s'escau) de les dificultats, així com les vies de tractament d'aquestes.

Aquest diagnòstic es serveix tant de la informació proporcionada per d'altres professionals, si hi ha d'altres professionals implicats (otorrinolaringoleg, ortodentista, mestre, neuròlegs, fisioterapeutes,...), com de la informació proporcionada per la família, així com de la valoració que realitza el professional de Logopèdia a domicili del propi pacient.

Un cop finalitzat el procés diagnòstic, aquest és comunicat a la familia i/o al propi pacient (en cas d'adults) i s'estableixen les vies d'intervenció, el nombre de sessions setmanals i la necessitat de la participació d'altres professionals en cas de que es consideri necessari. Convé remarcar que a part de la devolució oral dels resultats de l'exploració es realitza un informe dels aspectes avaluats.

El darrer pas i, probablement, el més important esdevé la intervenció directe amb el pacient, supervisada sempre per un altre professional de Logopèdia a domicili, amb la finalitat de garantir la qualitat del nostre servei.

Com?

El procés de funcionament

A continuació podem veure els passos que seguim en el nostre projecte Logopèdia Barcelona:

Sol·licitud d'informació

Valoració del cas

Inici del tractament

Alta

Contacte

Si necessita més informació

Posis en contacte amb nosaltres i el respondrem amb la màxima brevetat

Contacte

Altres formes de contacte

Telf: 931 001 485 info@logopediadomicili.com

TOP