Equip de logopedes de Barcelona

El nostre equip de logopedes de Barcelona és el valor més important del nostre servei, motiu pel qual cuidem molt la selecció dels nostres logopedes, vetllant sempre per a que apart d'aportar experiència i formació especifíca en cada una de les àrees de la logopèdia que tractem, també disposin de les habilitats personals necessàries per a establir un bon vincle amb els pacients i un bon clima de treball.

logopeda_barcelona

Marc Giner Llenas

Director de Logopèdia a Domicili

Psicopedagog i Mestre en Audició i Llenguatge

En Marc és director del Centre Giner de Psicologia, Psicopedagogia i Logopèdia de Sabadell. També exerceix com a Psicopedagog i MALL a un centre educatiu de Sant Cugat del Vallés.

És autor del llibre Mi hijo aprende jugando, publicat per l'editorial Larousse l'abril de 2011.

logopeda_barcelona

Montserat Balagué Casterà

Coordinadora de Logopèdia a Barcelona

Logopeda

Més de quinze anys d´experiència en l’àmbit logopèdic treballant amb casos de trastorns de la parla i el llenguatge, rehabilitació de la veu, deglució i teràpia miofuncional adreçats a persones de totes les edats.

neurologopeda_barcelona

Andrea Edit Morraja

Coordinadora de Neurologopèdia

Logopeda i Neurologopeda

Máster en Neurologopèdia al Institut Guttman, associat a la UAB.

Treballa en la rehabilitació de dificultats del llenguatge i la parla a nivell infantil, com poden ser: retard del llenguatge, trastorns de la lectura i de l'escriptura, i de la parla (dislàlies) entre d'altres. Així mateix, disposa d'amplia experiència i formació específica en trastorns de la veu i neurologopèdia.

Tots els nostres logopedes estan col·legiats al Col·legi de Logopedes de Catalunya
logopeda_barcelona

Bibiana Morales

Logopeda al Vallés Occidental

Màster en Neurologopèdia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Vuit anys d'experiència treballant en un centre de psicologia i logopèdia tractant dificultats de la comunicació , la parla i el llenguatge en nens : dislàlies , retards del llenguatge, disfèmia , trastorns de la lectoescriptura , etc. També en adults amb malalties neurològiques adquirides ( afàsia, disatria , disfàgia ... )

logopeda_barcelona

Eva Tió

Logopeda a Barcelona

Postgrau en Intervenció en Atenció primerenca: Primera infància i família. UB.

Disposa de 8 anys d'experiència en logopèdia escolar amb formació específica en dificultats de la parla, del llenguatge oral, trastorns de lectoescriptura i Teràpia Miofuncional.

logopeda_barcelona

Belén Gonzálvez

Logopeda a Barcelona
Graduada en logopèdia per la UAB. Especialitzada en l’àrea infantil per l’Escola de Patologia del Llenguatge a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i amb nocions de llengua de signes catalana.

Més de sis anys d'experiència en l’àmbit públic i privat. Treballa en atenció precoç i aspectes relacionats amb la parla, llenguatge, terapia miofuncional, dificultats d’aprenentatge en nens i adolescents, entre d'altres.

Cristina Feliu

Logopeda a Barcelona

Logopeda i Psicòloga

La Cristina compta amb 3 anys d’experiència com a logopeda dins l’àmbit privat on ha treballat amb infants amb dificultats en la parla (dislàlies, disfèmies i patologies vocals), amb retards i trastorns en l’aprenentatge (dislèxia).

A nivell clínic ha participat en teràpies amb pacients adults afàsics.

Logopeda_sabadell

Pilar Martínez

Logopeda al Vallés Occidental

Disposa d'àmplia experiència en logopèdia infantil amb formació específica en dificultats de la parla, del llenguatge oral, trastorns de lectoescriptura i Teràpia Miofuncional. Està molt especialitzada en dislèxia i disposa de la formació en el mètode Binding.

logopeda_barcelona

Jéssica Fernández

Logopeda a Barcelona

Especialitzada en logopèdia infantil i adults.

Cursant  el Màster en Logopèdia Clínica en Dany Cerebral  per ISEP.

Treballa amb nens  amb retard del llenguatge, dislàlies i disfonies infantils.

També té experiència  en la rehabilitació de persones adultes amb dany cerebral ( afàsia, disàrtria ,disfonia i disfàgia)

logopeda_barcelona

Sara López

Logopeda al Baix Llobregat

Logopeda i Tècnica Superior en Interpretació de Llengua de Signes i Guia Interpretació. Màster en Logopèdia Clínica i Escolar per ITEAP.

Curs d'especialització en Detecció, diagnòstic i tractament de les Disfuncions Orofacials pel CLC.

Treballa en la reeducació d'infants que presenten; Dislàlies, Retràs del llenguatge, Trastorns del llenguatge, Dislèxia, Dificultats en la lectoescriptura, Disfonia infantil i Disfèmia.

logopeda_barcelona

Ángel Valero

Logopeda a Barcelona

Màster en Logopèdia per ISEP i la Universitat de Vic. Disposa de més de 3 anys d'experiència en logopèdia escolar amb formació específica en dificultats de la parla, del llenguatge oral, trastorns de lectoescriptura, Teràpia Miofuncional, trastorns de l'espectre autista i Síndrome de Down.

logopeda_barcelona

Anna Roman

Logopeda a Barcelona i al Vallés Occidental

Especialitzada en logopedia infantil i d’adults.

Graduada en logopèdia per la Universidad Autónoma de Barcelona i formació complementària en lectoescriptura i Veu.

Amplia experiència en logopedia infantil, dislalies, dislèxia, dèficit d’atenció, deglució atípica, terapia miofuncional i trastorns del espectre autista.

Experieècia en estimulació cognitiva i del llenguatge en adults amb demència.

logopeda_barcelona

Cristina Centellas

Logopeda a Barcelona

Graduada en logopèdia. Màster en Neurologopedia a l'escola de Patología del Llenguatge de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Postgraduada en Trastorns del llenguatge escrit, Dislexia a ISEP.

Treballa en la rehabilitació de dificultats del llenguatge y la parla infantil, com: endarreriments de la parla i el llenguatge, disfasia, trastorns del llenguatge escrit i deglució atípica, entre d'altres. Així mateix, també té experiència i formació en el tractament dirigidt a persones adultes i grups que presenten dificultats en l'ús de la parla i del llenguatge (afasies, disartries, disfagies i disfonies).

Logopeda_sabadell

Raquel Garcia

Logopeda al Vallés Occidental

Disposa d'àmplia experiència en logopèdia infantil i adults amb formació específica en dificultats de la parla, del llenguatge oral, trastorns de lectoescriptura i Teràpia Miofuncional.

TOP